Ukraina tabloid: eestlannast nõunik Merilo rõhub kõrgetele kontstele, kitsastele kleitidele ja meigile

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanika Merilo
Jaanika Merilo Foto: Kiievi majanduskool

Ukraina majandusministri nõunikuna tööle asunud Jaanika Merilol on Ukraina tabloidi teatel superstaari välimus.

Ukraina Pravda kirjutab, et Merilo ei varju äriülikonna varju, vaid rõhub kõrgetele kontstele, kitsastele kleitidele ja meigile. Veebileht avaldab Ukraina juurtega eestlannast mitu fotot, mis on võetud Merilo Facebooki leheküljelt. Vaata fotosid siit.

Merilo on endast varem lasknud teha ka fotod, kus ta imiteerib Angelina Jolie'd.

Ukraina majandusarengu- ja kaubandusminister Aivaras Abromavičiuse värske nõunik vastutab investeeringute kaasamise ja ärikliima parandamise ning e-lahenduste väljatöötamise eest. Ta ei soovinud Postimehele kommenteerida, kuidas ta nõunikuks valiti. Selle asemel tahaks ta aga peagi rääkida hoopis tulemustest. «Arvan, et varsti võiksid ka reaalsed tulemused olla,» ütles ta.

Merilo on varem öelnud, et Ukraina ärimaailmas valitseb täielik kaos, aga et tegutsemiseks on seal põhjust küllaga, sest riigi turg on väga suur. «Eesti saab teha mitte ainult läbi humanitaarabi, aga ka läbi teadmiste ja oskuste jagamise, mis on just meie e-riik, meie tehnoloogiad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles