Tallinna-Tartu maantee seis oli kõige kehvem Jõgevamaal

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öisele lumesajule järgnenud hommikune vihm muutis tänavad vesiseks liuväljaks.
Öisele lumesajule järgnenud hommikune vihm muutis tänavad vesiseks liuväljaks. Foto: Liis Treimann

Õhutemperatuurid on kõikjal tõusnud plusskraadidesse, kuid teepinna temperatuurid on valdavalt miinuspoolel ja libeduse võimalus püsib, kinnitas maanteeamet. Õhtuks jõuab saartele uus sajuala, mis öösel liigub üle Eesti ja sõiduolud muutuvad.

«Viimase kolme tunni jooksul ei ole põhitrassidel valitsenud probleemidest maanteeinfokeskust teavitatud. Varahommikul oli teateid, kuid hooldetehnika on kõikjal väljas,» kinnitas maanteeameti avalike suhete osakonna peaspetsialist Mari-Jaana Adams.

Ettevaatlik tuleb kohtades, kus pikirööbastesse on kogunenud vett ning tee servades on vett ja soolalumesegu, teatas maanteeamet.

Täna hommikul olid näiteks Tallinna-Tartu maanteel Harju maakonnas sõidujäljed lumest puhtad, kuid sõidujälgede vahel oli soolalund ning lörtsi.

Tallinna-Tartu maanteel Järva maakonnas olid hommikul sahad ja puisturid väljas ning maanteel on lörtsilund. Kõige halvem oli olukord hommikupoolikul Jõgevamaal, kus sõidujälg oli küll puhas, aga sõiduradade vahel oli kinnisõidetud lund.

Tartumaal oli kella kümne paiku sõidujälg puhas, kuid sõidujälgede vahel soolalund. Võrumaa osas oli maantee soolamärg. Põlvamaa osas oli tee valdavas osas soolamärg, kohati lörtsine, sõidujäljed puhtad.

Reaalaja kaamerapilte saab vaadata siit: http://www.mnt.ee/?id=14668

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles