Pildid: maanteel sõidukite vahel jalutanud naine sai autolt löögi

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul sai Tallinna-Tartu maanteel kõndinud naine autolt löögi, kuid tänu autojuhi kiirele reageerimisele pääses helkurita naine tõsisemate vigastusteta.
 

Täna kella 18.45 ajal sai politsei teate, et Tallinna-Tartu maanteel Järvamaal, Annast mõned kilomeetrid Tallinna poole, juhtus liiklusõnnetus. Esialgsete andmete kohaselt oli teada, et inimene jäi auto alla. 

Õnneks pääses autode vahel jalutanud naisterahvas tõsisemate vigastusteta. Tallinna poolt tulnud Audi juht jõudis viimasel hetkel reageerida ning purjus naine sai löögi auto peeglilt.

Meedikud vaatasid naise sündmuskohal üle ja tõsiseid vigastusi ta ei saanud. Küll aga viidi ta igaks juhuks tervisekontrolliks Järvamaa haiglasse.

Politsei esindaja kinnitusel näitas autojuhi võime kiiresti reageerida seda, et ta ei tegelenud rooli taga kõrvaliste asjadega, vaid keskendus täielikult auto juhtimisele.

Naisel ei olnud riiete küljes helkurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles