Soomes tappis mees kirvega kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei- ja kiirabiautod.
Soome politsei- ja kiirabiautod. Foto: SCANPIX

Soome politsei teatel tappis mees Põhja-Pohjanmaal asuvas Oulu linnas kõrtsis kirvega kaks inimest.

Viimastel andmetel on mõrvar tabatud, tema vahistamisel lasti käiku relvad.

Veretöö leidis asutuses nimega Tuisku Pubi aset veidi enne kella kuute õhtul ja see käivitas politsei suuroperatsiooni, mis lõppes Myllyoja linnajaos. Seal asuva korrusmaja juurde kogunes hilisõhtul mitmeid politseipatrulle ja kiirabiautosid. Pealtnägijate kinnitusel sõitis maja eest lõpuks minema kiirabi, mida saatis mitu politseimasinat.

Üks ohvritest tapeti kõrtsis ja teine selle õuel. Pealtnägijate kirjeldusel nägid nad kõrtsi ees verisel lumel lebavat laipa.

Väljaande Kaleva informatsiooni kohaselt oli üks ohvritest mees, ajaleht Iltalehti lisas, et tegemist oli kõrtsitöötajaga. Politsei pole ohvrite isikuandmeid esialgu täpsustanud.

Politsei soovitas piirkonnas elavatel inimestel kodudes püsida, sest mõrvar on endiselt vabaduses ja teda peetakse väga ohtlikuks.

Lähedalasuva kaupluse töötaja ütles uudisteagentuurile STT, et pood suleti ajutiselt, kui levis kuuldus kõrtsis juhtunust. Pood avati taas, kui kohale saadeti turvamees. Politsei käis kaupluses ühtlasi vaatamas valvekaamera salvestisi.

Sündmuskohale kogunes õhtul hulgaliselt uudishimulikke hoolimata politsei hoiatustest ja tugevast lumesajust.

Kahtlusaluse tundemärkide kohta oli teada, et tagaotsitav on tumedanahaline pikk mees ja kannab tumedaid riideid.

Tuisku Pub pakub muu hulgas karaoket, tasuta piljardit ja tasuta internetiühendust. Kõrtsi ümbruses paiknevad kõrged korrusmajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles