Norra rahandusminister: riik ei ole finantskriisis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra liidrite arvates riigil probleeme jätkub, aga paanikaks pole põhjust. Vasakul peaminister Erna Solberg, paremal rahandusminister Siv Jensen.
Norra liidrite arvates riigil probleeme jätkub, aga paanikaks pole põhjust. Vasakul peaminister Erna Solberg, paremal rahandusminister Siv Jensen. Foto: Lise Aserud / AP

Norra rahandusminister Siv Jensen kinnitas pressikonverentsil, et Norra majandusel läheb 2008.-2009. aastaga võrreldes väga hästi ja et riik ei ole naftahinna languse tagajärjel finantskriisis, vahendab uudisteagentuur Direkt.

Jenseni sõnul vastab riigieelarve praegu väga hästi majandusolukorrale.

Norra peaminister Erna Solberg kinnitas, et valitsus on juba rakendanud eelarves märkimisväärseid meetmeid, kuid lähemas ja kaugemas perspektiivis probleeme jätkub.

Nüüdseks on naftatootmise aktiivsus Norra merel vähendatud sobivale tasemele ja riik on hästi valmis muudatuste tegemiseks, kui neid peaks vaja minema, lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles