Eesti piiri puhastamine püsib graafikus

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kagupiir.
Eesti kagupiir. Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

RMK on puhastanud kahe ja poole kuuga veerandi Eesti kagupiirist ja kuigi suurem osa tööst ootab alles ees, siis ollakse töö teostaja väitel graafikus.

Politsei- ja piirivalveameti sõnul on läbirääkimised eramaa omanikega sujunud seni hästi ja praeguseks on üle poole maaomanikest andnud nõusoleku puhastada võsa piiri ääres ka nende kinnistul, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Oktoobri lõpust tänase päevani on puhastatud Eesti-Venemaa piiriäärsetel maadel võsa 270 hektarist 80 hektarit, mis on küll ainult 20 kilomeetrit 136st, kuid tööde juht Raivo Võlli ütles, et praegu on tehtud töid kõige laiematel aladel ja edasi tulevad kilomeetrid juba hõlpsamini.

«Tundub, et on väga palju teha ja tõesti on ka palju palju teha, aga me oleme graafikus ja oleme arvestanud sellega,» sõnas RMK kagu regiooni juht Raivo Võlli.

Puhastustööd piiril peaksid valmis saama 1. juuniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles