Marseille's lokkab narkovägivald

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politseinikud kohtumajas.
Prantsuse politseinikud kohtumajas. Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei leidis tänase päeva esimestel tundidel Marseille’ linnas leekides autost surnukeha. Tapetu tundub olevat järjekordne sealsete kuritegelike jõukude arveklaarimiste ohver, teatab uudistevõrk AFP.


Kohaliku aja järgi kell neli hommikul Marseille’ idaosast leitud Audi A3-s oli politsei teatel jälgi vähemalt ühest kuulist. «Tema pea oli lastud tükkideks ja keha täiesti söestunud,» kirjeldas leitud surnukeha prokurör Jacques Dallest, kelle sõnul on põlev auto laibaga kurjategijate tüüpiline toimimisviis teo jälgede peitmiseks.

Tänavu on Marseille’ narkovägivald nõudnud vähemalt 14 inimelu. Dallesti sõnul oli see mõrv tõenäoliselt arveteklaarimine, mis läheb suve algusest käivasse mõrvade seeriasse.

Möödunud reedel andis end Marseille’ politseile üles 24-aastane narkodiiler. End üles andnud diiler palus võimudelt kaitset oma varustajate eest pärast seda, kui ta oli kaotanud 1500 eurot (üle 23 000 krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles