Kaitseministeeriumis avati kaastundeavalduste raamat

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herdis Sikka
Herdis Sikka Foto: Kaitseväe peastaap

Kaitseministeeriumis avati täna Afganistanis langenud nooremseersant Herdis Sikka mälestuseks kaastundeavalduste raamat.

Raamat asub kaitseministeeriumi fuajees ning sinna saavad sissekandeid teha kõik soovijad. Kaastundeavalduste raamat jääb kaitseministeeriumis avatuks kuni reedeni, pärast mida viiakse see sissekannete tegemiseks kaitseväkke ning seejärel operatsioonipiirkonda Afganistanis.

Esimesed sissekanded kaastundevalduste raamatusse tegid täna hommikul kaitseminister Jaak Aaviksoo ja kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots.

Samuti on kaitseministeeriumi kodulehel aadressil http://www.kmin.ee/et/kaastundeavaldused avatud elektrooniline kaastundeavalduste raamat. Kõik kaastundeavaldused kogutakse kokku ning antakse hiljem üle nooremseersant Sikka perekonnale.

Jalaväekompanii Estcoy-10 nooremseersant Herdis Sikka langes eile Afganistanis isevalmistatud lõhkekeha plahvatuse läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles