Teeme teisiti: Kuressaares juhtus valimisloosungi all ahelavarii

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaares Smuuli ja Pika tänava ristmikul juhtus hommikul ahelavarii nelja sõidukiga otse Keskerakonna valimisreklaami «Teeme teisiti!» kõrval.

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk rääkis, et mööda Pikka tänavat sõitnud auto ei andnud teed mööda Smuuli tänavat Kihelkonna maantee poole liikunud sõidukile ja sõitis sellele külje pealt sisse, kirjutab Saarte Hääl. Peateel liikunud sõiduk paiskus saadud löögist otsa teiselpool ristmikku Pika tänava ääres parkinud sõidukile, mis omakorda paiskus saadud löögi tagajärjel otsa veel ühele parkinud sõidukile.

«Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Juhid jõudsid omavahel kokkuleppele ja pöörduvad kindlustusse. Politseid oli sündmuskohale vaja selleks, et saada ühendust kahjustada saanud parkivate sõidukite omanikega,» selgitas Sikk.

Avariis said kahjustada peateel sõitnud Opel Vectra, Pikalt tänavalt tulnud Volkswagen Tiguan ning pargitud Toyota Corolla ja Ford. Õnneks ei olnud sel hetkel kõnniteel jalakäijaid. Terveks jäid ka Keskerakonna valimisplakatid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles