Marko Reikop: võltsi juttu ma ei viitsi rääkida

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loetud minutid enne eetrit: Marko Reikop enne järjekordset «Ringvaate» saadet Solarise keskuse 
koridoris. Tuhandes saade on eetris 28. jaanuaril.
Loetud minutid enne eetrit: Marko Reikop enne järjekordset «Ringvaate» saadet Solarise keskuse koridoris. Tuhandes saade on eetris 28. jaanuaril. Foto: Mihkel Maripuu

Tuleval nädalal näitab Eesti Televisioon tuhandendat korda «Ringvaadet», mida on algusest peale juhtinud Eesti oma Larry King, tõenäoliselt meie otse-eetri rekordiomanik Marko Reikop.

Marko Reikop on alati mitmekülgsusega silma paistnud, kuid ainuüksi oma töö tõttu peab tal olema iga eluala või -nähtuse kohta ka oma arvamus, ja muidugi lakkamatu uudishimu kõike teada saada, elu uurida. Hea välimus, kiire mõtlemine, raudsed närvid ja selge jutt – et aga Reikopis on telegeen täiesti olemas, selgus raamatukoguhoidjaks õppinud mehele õnneliku juhuse läbi. Mullu saabus tunnustuski täiesti ootamatust kohast, kui vaegkuuljad andsid talle Selge Kõneleja auhinna. «See oli meeldiv üllatus. Ma teenin ju rääkimisega raha,» kostab armastatud saatejuht.

Copy
Tagasi üles