Briti parlamendisaadik suri Poolas liigse viinavõtmise järel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti parlamendisaadik Jim Dobbin.
Briti parlamendisaadik Jim Dobbin. Foto: Wikipedia

Suurbritanna leiboristist parlamendisaadik Jim Dobbin suri Poolas pärast surmava koguse viina joomist, selgus uurimisest.

Lahkamisel selgus, et 73-aastasel mehel oli 3,99 promilline joove ning tema tervis ei pidanud sellele vastu, kirjutab The Independent.

Dobbin külastas Poolat septembris koos veel kahe saadiku John Prescotti ja Alane Mealiga. Tegemist oli tööreisiga, sihiks Supski linn, millele anti üle auhind Euroopa ideaali edendamise eest.

73-aastane Dobbin tarvitas seal ühel õhtul ohtralt viina ning läks seejärel juba kuskil poole 11 paiku õhtul sõprade abil magama – ise ta väga hästi enam kõndida ei saanud. Kaaslased arvasid, et tal on lihtsalt magada vaja ning jätsid ta hotellituppa.

Dobbini naine avastas öösel, et mees ei reageeri ning laskis ta haiglasse viia. Umbes tund pärast haiglasse viimist oli saadik surnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles