Austria asub kohut mõistma mitmenaisepidaja üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tijan S.
Tijan S. Foto: Austria politsei foto

Austrias hoitakse vahi all mitmenaisepidajast Gambia meest, kes võrgutamiste abil naistelt öömaja, toitu ja raha hankis.

28-aastane mees, kelle ametlikust nimest on politsei välja andnud vaid eesnime ja initsiaali –Tijan S. – esines ka Tijan Bojangi ja Junior Crangi nime all. Vahi alla võeti ta 2. oktoobril Viini lennujaamas, kuhu ta oli saabunud Gambiast, külastamast oma sealset naist.

Tijanit süüdistatakse selles, et ta abiellus ja pidas muidu suhteid mitme naisega üle Austria, kasutades neid ära toidu ja öömaja saamiseks ning laenates naistelt raha, mida ta kunagi tagasi ei maksnud.

Samuti süüdistatakse teda sotsiaalabipettustes ja selles, et ta kasutas oma mustanahaliste sõprade fotosid selleks, et petta Austria riigilt välja tuhandeid eurosid.

Gambialase advokaadi Mirsad Muslio väitel olid naised teadlikud, millega nad end seovad. Samas möönis advokaat, et tema kaitsealune võlgneb neljale naisele mitu tuhat eurot ning kuritarvitas oma sõbra ravikindlustuskaarti arstil ja hambaarstil käimiseks.

Alates kinnipidamisest oktoobris on Tijanit hoitud vahi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles