Sever: valitsusjõud tapsid ligi 60 terroristi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid somustransportööri juures Luganski oblastis.
Ukraina sõdurid somustransportööri juures Luganski oblastis. Foto: SCANPIX

Ukraina relvajõudude maavägede operatiivväejuhatuse Sever pressikeskuse andmetel hävitasid valitsusjõud tanki ja tapsid kuni 60 terroristi.

«Tänu operatiivjuhatuse Sever kõigi üksuste kooskõlastatud ja nutikale tegutsemisele Smelojes ja Vesela Goras purustati tank ja hävitati kuni 60 terroristi, ligi 300 sai haavata,» kirjutab Sever Facebookis.  

«Ööpäeva jooksul fikseeriti 38 tulistamist,» teatas Severi pressikeskus. Isikkoosseisu pihta, kes täidab lahinguülesandeid Stšastja asula lähistel, anti tuld näiteks mitmelasulistest raketiheitjatest, suurtükkidest, tankidest. Luganski soojuselektrijaama ja Stšastjat tulistati neli korda raketiheitjast BM-21 Grad, mistõttu linn jäi kütte ja elektrita.  

Terroristid tulistasid jõustruktuuride sõdureid Staniitsa Luganskaja asula juures, aga ka  Krõmskoje, Olhovoje ja Trehizbenka lähistel asuvaid valitsusjõudude kontrollposte.      

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles