Ansomäe suusakeskuse juhataja: tegemist oli väga halbade asjaolude kokkulangemisega

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansomäe suusakeskus
Ansomäe suusakeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ansomäe suusakeskuse juhataja Aivar Kullamaa sõnul oli tänane traagiline õnnetus, milles hukkus 49-aastane naine ning sai viga aasta noorem naine, halbade asjaolude kokkulagemine ega näe, et et mäge peaks kuidagi veel enam turvama.

Täna Ansomäe suusakeskuses firma talvepäevadel osalenud palusid instruktorilt viimast sõitu rongina, mis on sel mäel seitsme-kaheksakesi tavaliselt ka lubatud, ent kuna viimasel minutil liitusid sellega veel kaks naisterahvast, oli kogumass suur ning inerts tõmbas rongi viimased liikmed kõigepealt keskmiselt rajalt välimisele ja seejärel ka välja välispiirdest, kirjeldas sündmuskohal viibinud ERRi reporter, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Meie, nähes seda situatsiooni ülevalt pealt, andsime ka valjuhäälselt teada, et inimesed tube'ist maha hüppaksid. Kahjuks nad seda ei teinud. Hoidsid kramplikult tube'idest kinni ja olid omakorda rongis ja sõitsid siis saadud kiirendusega saatusliku puu poole,» kirjeldas Ansomäe suusakeskuse juhataja Aivar Kullamaa, kelle sõnul ei ole tube'i radade tegemisel mingit reeglistikku ning kui on mingeid selliseid radasid, kuhu ei tohiks rongi lasta, siis nii on keskus ka teinud, lisades, et tegemist oli väga halbade asjaolude kokkulangemisega.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles