Tallinna lennujaamas avanes Postimehe värav

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik, peatoimetaja Merit Kopli ja Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov avasid täna Tallinna lennujaamas pidulikult Postimehe värava.

Postimehe väravaks sai saabuvate ja lahkuvate lendude värav number seitse, mis on nüüdsest Postimehe värvides. Ala on jagatud sümboolselt kaheks: «paberlehe» poolel on kohvikulauad ja ajalehe lugemise võimalus ning «nutilehe» poolel seinale paigutatud kolm ekraani, kus saab kolmes keeles lugeda Postimehe portaalide uudiseid. Lisaks on laua sisse ehitatud viis tahvelarvutit, kus saab tasuta lugeda ka muidu tasulisi Postimehe lugusid. Kaht osa seob lõpmatuse märk, mis tõuseb «paberlehe» poole põrandamustrist istmeteks «nutilehe» poolel.

Postimehe alale on paigutatud ka sinised kott-toolid, kus saab ennast mõnusalt tunda ja voltida ajaviiteks paberlennukeid. Neile saab omakorda peale kirjutada oma soovi ja lennutada selle läbi Postimehe mõttemulli ideedetünni. Tünni lennutatud soovidest teeme igal nädalal kokkuvõtte ja otsustame, millistest neist saavad uudised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles