Tuiksoo pareerib seotust Aarelt õppefilmi tellimisega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Tuiksoo
Ester Tuiksoo Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kunagine rahvaliitlasest põllumajandusminister Ester Tuiksoo lükkab ümber ajakirjanduses avaldatatud väited enda seotusest praeguse Rahvaliidu esimehe Juhan Aare firmalt 2007. aastal tellitud, kuid senini pooleli oleva õppefilmi finantseerimisega.

«Leping toona Rahvaliitu mittekuuluva Juhan Aare ja põllumajandusministeeriumi vahel allkirjastati 30. märtsil 2007. aastal ja minu tööaeg koos valitsusega sai otsa nelja tööpäeva pärast juba 5. aprillil ning sellest ajast ei saanud ma põllumajandusministeeriumis toimuvat enam kuidagi kontrollida,» vahendab ERR Uudised Tuiksood.

Tuiksoo sõnul olid Aare firmalt tellitud õppefilmi vajalikkuses toona veendunud ministeeriumi kalanduse ja avalike suhete osakonnad ning filmilepingu allkirjastas kantsler.

«Mina ministrina ei olnud ei läbirääkimiste ega lepingu allkirjastamise juures ja veel vähem olen ma seotud antud kaasusega eraisikuna,» ütles Tuiksoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles