Ida-Ukrainas sai surma vähemalt 19 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Separatistid Dabaltseve lähedal.
Separatistid Dabaltseve lähedal. Foto: SCANPIX

Ida-Ukrainas sai viimase ööpäeva jooksul surma vähemalt kuus tsiviilisikut ja 13 valitsusvägede sõdurit, teatasid Ukraina valitsusallikad ja separatistide esindajad täna.

Kolm tsiviilisikut sai surma ja üks raskelt haavata, kui Luganski oblastis tulistati kahte valitsusvägede kontrolli all olevat linna, ütles Kiievi-meelne kuberner Hennadi Moskal.

Moskal lisas, et Luganski linnast umbes 20 kilomeetrit põhjas asuvat Stšastja linna tabanud separatistide raketitules langes ka kaks Ukraina sõdurit.

Hiljem täpsustas Ukraina kaitseametnik Volodõmõr Polovõi, et kokku sai ööpäevaga surma 13 ja haavata vähemalt 20 Ukraina valitsusvägede sõdurit, neist enamik Debaltseve piirkonnas.

Separatistide uudisteagentuur teatel sai Donetski oblastis viimase ööpäeva jooksul surma kolm ja haavata 19 tsiviilisikut. Separatistid ei täpsustanud oma kaotusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles