Tallinna lennujaamas saadeti kolm inimest piirilt tagasi

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Politsei ja piirivalveamet pidas eile Tallinna lennujaamas piiril kinni kolm võõrriigi kodanikku, kellele kehtestati sisenemiskeeld.

Eile saabusid Tallinna lennureisiga Kiievist kaks Ukraina kodanikku, 1989. aastal sündinud mees ja 1989. aastal sündinud naine. Isikute väited reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei osutunud tõeseks ning neil puudusid asjakohased dokumendid, mistõttu koostati isikutele piiril väljastatud sisenemiskeelud ja neile väljastatud viisad tunnistati kehtetuks. Isikud viibivad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal ja lahkuvad esimesel võimalusel Kiievisse.

Samuti saabus eile Tallinna lennureisiga Moskvast 1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes soovis siirduda meeskonnavahetuseks laevale Paljasaare sadamas. Kontrollimisel selgus, et informatsioon meeskonnavahetuse kohta puudus. Seetõttu ei võetud isiku viisataotlust menetlusse. Kuna isikul puudus viisa või elamisluba Eestisse sisenemiseks, koostati talle piiril väljastatud sisenemiskeeld. Isik viibib Tallinna lennujaama non-Schengen alal ja lahkub esimesel võimalusel Kiievisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles