Tšižikov lahkub Rahvaliidust

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingvar Tšižikov
Ingvar Tšižikov Foto: SCANPIX

Rahvaliidu tõsiseltvõetavaks erakonnaks muuta lubanud aseesimees Ingvar Tšižikov lahkub erakonnast ning loobub plaanist erakond valskuste pärast uute juhtide valimisel kohtusse kaevata.


Tšižikov on varem lubanud, et kuna Rahvaliidu praegune juhtkond on valitud reegleid eirates, siis võtab ta ette kohtutee. Praeguseks on mees aga sellest plaanist loobunud. «Pole mõtet, öeldakse, et maaslamajat ei lööda. Mina ei hakka lööma ja kui praegust olukorda vaadata, siis ei ole sellel ka mõtet, sest see erakond enam ei tõuse,» selgitas ta.

Tšižikov lisas, et tema enam Rahvaliidus ei jätka. «Lähiajal on kindlasti kavas lahkumisavaldus kirjutada. Mul on lausa kohustus sellest erakonnast lahkuda, sest ma ei usu selle erakonna juhtkonda.»

Tema hinnangul ei ole Rahvaliidu liikmeil enam erilist lootust teha asju, mida erakonna põhimõtted võiksid lubada teha. «Aasta alguses ütlesin, et selle erakonnaga saaks paljut, kuid tippu tuleb uued inimesed tuua. Kuid seda ei tehta ja minu potentsiaali ei taheta kasutada. Ning kui ei taheta, siis selle pundiga on väga raske koostööd teha,» põhjendas Tšižikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles