Pärnu lahel mattusid mehed uttu ning eksisid ära

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õngitsejad jääl. Pilt on illustratiivne.
Õngitsejad jääl. Pilt on illustratiivne. Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM

Politsei- ja piirivalveametnikud otsisid eile Pärnu lahel udu tõttu ära eksinud mehi, lahejääl suunise kaotanud isikud jõudsid kaldale iseseisvalt.

Eile kell 15.51 teatati merevalvekeskuse vahendusel politseile, et Valgerannast Pärnu lahele läinud mees on tiheda udu tõttu eksinud ja ei leia teed kaldale. Abivajaja oli oma hinnangul läinud kalastama umbes 6–7 kilomeetri kaugusele, teatas Lääne prefektuur.

Mehel soovitati paigal püsida, et ta ei satuks laevateele. Abivajajat asusid otsima kaks Pärnu politseijaoskonna merepäästetoimkonda ja PPA lennusalga kopter. Kaks politseinikku läksid mootorsaaniga lahejääle eksinud meest otsima, üks jäi kaldale.

Kell 17.36 teatati, et samas piirkonnas on eksinud veel kaks meest ning otsinguid jätkati. Kaldalt andis kuivale maale jäänud politseinik heli- ja valgussignaale ning uduga eksinud mehed kuulsidki autosignaali ja võtsid suuna sinna poole. Kõik merejääle eksinud mehed jõudsid iseseisvalt kaldale ja arstiabi keegi ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles