Pentus kiitis hiinlastele Estonia klaverit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus
Keit Pentus Foto: Toomas Huik

Hiinas Kirde-Aasia kaubanduse ja investeerimise Expol Eestit tutvustava esitluse teinud Riigikogu aseesimees Keit Pentus kiitis hiinlastele Estonia klaverit.

«Estonia klaver on üks hea näide sellest, kuidas Eesti keskendub nende tugevuste arendamisele, mis meil on ja teeb seda parimal võimalikul tasemel,» rääkis Pentus.

«Suudame pakkuda tõelist tippkvaliteeti ning sealjuures parimat hinna ja kvaliteedi suhet,» jätkas ta. «Maailma kümne parima klaveri hulka hinnatud Estonia klaver ei saa ilmselt kunagi olema masstoodang, kuid eksklusiivsust ja suurepärast kõla hindavate inimeste jaoks on tegu tõelise pärliga. Olen kindel, et selliseid inimesi Hiinas leidub.»

Keit Pentus arutas Estonia klaveri Hiina turule sisenemise võimalusi ka Jilini provintsi kuberneri Wang Rulin’iga kohtudes. Pentus kutsus kuberneri 2011. aastal Tallinnat külastama, et Euroopa kultuuripealinna ürituste raames Estonia klaveri ning klaverivabrikuga kohapeal tutvust teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles