Aare hindab Rahvaliidu raamatupidamist rahuldavaks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut ja erakonna esimees Juhan Aare.
Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut ja erakonna esimees Juhan Aare. Foto: Artur Sadovski

Eestimaa Rahvaliidu reedel toimunud juhatuse koosolekul andis partei peasekretär Lauri Vitsut ülevaate erakonna büroo tööst ning raamatupidamisest, mida partei esimees Juhan Aare hindab rahuldavaks.

Reede õhtul peetud koosolekul tutvustas Vitsut Rahvaliidu büroo tegevust ja ümberkorraldusi seoses raamatupidamisega.

«Minu hinnangul toimib Eestimaa Rahvaliidu büroo ja raamatupidamine käesoleval ajal rahuldavalt,» ütles Juhan Aare Postimees.ee’le.

Juhatuse koosolekul kinnitati 2010. aasta eelarvemuudatus käesoleva aasta neljanda kvartali eraldi eelarvena.

Juhatuse koosoleku põhiliseks teemaks oli erakonna 2011. aasta riigikogu  valimisplatvormi esialgse versiooni arutelu. Lähiajal algab valimisplatvormi arutelu Rahvaliidu maakondlikes ühendustes.

24. augustil puhkes Rahvaliidu rahaasjade ümber skandaal, kui erakonna peasekretär Lauri Vitsut ja esimees Juhan Aare süüdistasid üksteist vastastikku kahtlastes tehingutes.

25. augustil leppisid osapooled aga ära, mistõttu tüli ühe osapoole, erakonna juhi Juhan Aarega seotud Eesti Kultuurfilm pidi kandma partei videoklippide tegemiseks kasutatud 177 000 krooni erakonnale tagasi.

Tüli teine osapool, erakonna peasekretär Lauri Vitsut lubas aga 3. septembriks anda juhatusele ülevaate raamatupidamislikest segadustest, mille pärast ähvardas Aare 24. augustil algatada Vitsuti tagandamise peasekretäri kohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles