Süürlased üle piiri Eestisse aidanud mees sai tingimisi karistada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viru maakohus karistas reedel tingimisi vangistusega meest, kes süüdistuse järgi oli osaline viie süürlase üle piiri Eestisse toomises.

Kohus tunnistas 29-aastase Vladimiri süüdi välismaalase ebaseaduslikus toimetamises üle ajutise kontrolljoone, võõra vallasasja omavolilises ajutises kasutamises isikuna, kes on varem toime pannud varguse, ning joobeseisundis mootorsõiduki juhtimises. Liitkaristuseks määras kohus Vladimirile 10-kuulise vangistuse, mida ei pöörata täielikult täitmisele, kui tema ei pane kolmeaastasel katseajal uut tahtlikku kuritegu.

Süüdistuse järgi oli Vladimir koos tuvastamata kaaslastega osaline 2013. aasta novembri keskel Ida-Virumaal Illuka vallas viie süürlase toomises Venemaalt üle kontrolljoone Eestisse. Ühtlasi sooritas Vladimir muidki süütegusid, näiteks juhtis purjuspäi teerulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles