Kohus mõistis raske liiklusõnnetuse põhjustaja tingimisi vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix/Postimees.ee

Viru maakohus mõistis esmaspäeval tingimisi vangi mehe, kes süüdistuse järgi põhjustas enam kui kolm aastat tagasi Narva-Jõesuus raske liiklusõnnetuse ning hiljem peksis Narvas linnatänavail mitut inimest.

Kohus karistas 23-aastast Aleksei Kopkinit avaliku korra raske rikkumise ning kannatanule raskeid vigastusi toonud liiklusõnnetuse põhjustamise eest lühimenetluse korras kahe aasta ja nelja kuu pikkuse tingimisi vangistusega nelja-aastase katseajaga.

Süüdistuse järgi sattus Kopkin esmakordselt seadusega pahuksisse juba 2006. aasta 7. mai varahommikul, kui algajana autoroolis olles sõitis Opel Vectraga Narva-Jõesuus liiga kiiresti, kaotas sõiduki üle kontrolli ning kihutas kraavi. Autos viibinud turvavööga kinnitamata 22-aastane naine sai õnnetuses raskeid vigastusi.

2009. aasta aprilli alguses rikkus Kopkin taas korda, kui tungis Narvas Rakvere tänaval kallale 54- ja 28-aastasele mehele. Kopkin peksis kannatanuid rusikaga näkku. Kui kannatanud põgeneda üritasid, püüdis Kopkin noorema neist kinni ja peksis armutult läbi.

Sama aasta 5. mail vägivallatses Kopkin taas, rünnates öisel ajal Narvas Kadastiku tänaval talle võõrast 24-aastast meest. Kopkin lõi kannatanut vastu nägu, põhjustades näo põrutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles