Mootorratturid saavad praamile pääsuks oma ooterajad

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pääs praamile
Pääs praamile Foto: Raigo Pajula

Kolme mootorratturite klubi presidendid jõudsid eile Väinamere Liinide juhtidega toimunud kohtumisel kokkuleppele, mille järgi joonitakse tuleval aastal sadamatesse mootorratturite tarvis eraldi ooterada.


«Kõik on väga rahul, saime ilusti kokkuleppele,» ütles Meie Maale Saaremaa motoklubi Ösel MC president Erki Evestus.

Kohtumisel osalenud Hiiumaa motoklubi Insula Deserta president Valdur Jänes, Saaremaa motoklubi Ösel MC president Erki Evestus ja Virtsu motoklubi MC Verder Cruisers president Veiko Allvee leidsidki ühises pöördumises, et kõige mõistlikum lahendus on eraldi mootorrataste raja mahajoonimine, kus ratturid ühekaupa üksteise järel praamile suundumist oodata saaksid.

«Mootorratturid ei nõua praamile pääsu ilma järjekorras seismata. Me tahame mõistlikku praamile laadimise korraldamist – mis senini on ju toiminud aastaid – ja mootorratturite paigutamist sadama ootealal nii, et nad oleksid ühtses rivis stividorile selgelt nähtavad,»leidsid presidendid.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel märkis lehele, et kaalumisel on erinevad variandid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles