Otseülekanne seminarilt: kuidas kaitsta üksikvanemate huvisid?

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kollaaž Katri Karing

Postimees teeb neljapäeval otseülekande Naiste Tugi- ja Teabekeskuse seminarilt, kus arutatakse üksikvanemate huvide kaitsmise võimalusi.

Kell 11 algav ja kaks tundi kestev seminar kannab pealkirja «Üksikvanemate huvide kaitseks – ühiskonna nõrgema osa vaesuse vähendamine».

Üritusel räägib laste vaesusest Tartu Ülikooli sotsiaalpoliitika professor Dagmar Kutsar, Euroopa riikide headest praktikatest MTÜ Üksikvanema Heaks esindaja Kristel Jürna, praeguste seaduste kitsaskohtadest justiitsminister Andres Anvelt ning täitemenetluse probleemidest Kohtutäiturite Koja juhatuse liige Arvi Pink. Ettekannetele järgneb küsimustevoor ja arutelu. Seminari modereerib juhtimiskonsultant ja projekti kommunikatsiooniekspert Ülo Vihma.

Seminar on osa Naiste Tugi- ja Teabekeskuse projektist, mille eesmärk on saavutada seadusemuudatused, mis kindlustaksid üksikvanematel elatise kättesaamise. Projekti rahastatakse Norra programmist «Sooline võrdõiguslikkus ning töö- ja pereelu tasakaal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles