Majanduskonverents: kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ja Postimehe ühine majanduskonverents arutleb teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?»
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ja Postimehe ühine majanduskonverents arutleb teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?» Foto: Liis Treimann

Advokaadibüroo TARK GRUNTE SUTKIENE ja Postimehe ühine majanduskonverents arutleb teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?». Postimees tegi konverentsist otseülekande.

Riigikapitalism on viimasel ajal suure teemana tõusnud päevakorda nii ettevõtjate, poliitikute kui ajakirjanike sõnavõttudes. Me näeme, kuidas riik tahab järjest jõulisemalt saavutada kontrolli mitmete majandusvaldkondade üle – olgu selleks siis energiasektor, transport või meditsiiniteenuste osutamine.

Riigikapitalismi ilmingutest ja mõjust majandusele arutlevad vahetus diskussioonis Eesti tipp-poliitikud Taavi Rõivas, Sven Mikser, Juhan Parts, Mart Helme, Andres Herkel ning riigikontrolör Alar Karis, LHV Group juhatuse liige Erkki Raasuke ja Leedu endine peaminister Andrius Kubilius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles