Vabariigi aastapäev toob muudatused Narva kesklinna liikluses

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal toimus vabariigi aastapäeva paraad Pärnus.
Möödunud aastal toimus vabariigi aastapäeva paraad Pärnus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Seoses Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisega on 23. ja 24. veebruaril Narva kesklinnas mitmeid liikluspiiranguid. 

Politsei soovitab jälgida ajutisi liiklusmärke ja parkimispiiranguid, edastas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Vabariigi aastapäeva tähistamisega seoses piirab Narva linn liiklemist Peetri platsil, samuti muudetakse ajutiselt liikluskorraldust kesklinnas. Ajutised parkimist keelavad märgid pannakse välja juba 23. veebruaril, et tehnikakolonnid saaksid kitsamatel tänavatel teisi ohustamata sõita.

«Eeldatavalt koguneb Peetri platsile paraadi jälgima suurem rahvahulk. Seetõttu soovitab politsei paraadi proovi ja paraadi vaatama tulla jalgsi, et vältida aja- ja närvikulu parkimiskoha otsinguil ning seismist liiklusummikus. Inimeste abistamiseks on ka politsei neil päevil väljas suuremate jõududega,» rääkis Ida prefekt Vallo Koppel.

Koppel rõhutas, et autojuhtidel tuleb hoolikalt jälgida ajutisi parkimiskeelumärke. «Kui mõni auto jääb siiski liiklust segama, püüab politsei saada kontakti auto omaniku või kasutajaga, et sõiduk ümber pargitaks. Kui see ei õnnestu, laseb politsei parkimiskeelualasse jäetud sõiduki teisaldada,» selgitas ta.

Sõiduki teisaldamisel saab informatsiooni politsei- ja piirivalveameti infotelefonil 612 3000.

Eesti Vabariigi 97. aastapäeva paraad peetakse Peetri platsil Narvas 24. veebruaril algusega kell 12, paraadi peaproov on Peetri platsil 23. veebruaril kell üheksa õhtul. Üksused rivistuvad 24. veebruaril Peetri platsile kell 11.30. Paraadi võtab vastu Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, paraadi juhatab Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras.

Paraadil on ligi 1400 osalejat ja üle 100 tehnikaühiku. Kokku osaleb paraadil 43 lippu, kaheksa kompaniid, viis patareid, 14 rühma ja kaks orkestrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles