Hiiumaal puhkes mahajäetud rebasefarmis tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiiumaal Palukülas võttis pühapäeva õhtul tuld mahajäetud rebasefarmi hoovis olev kaarhall, samuti süttis kõrval asuv hoone. Kustutustööd lõppesid esmaspäeva pärastlõunal.

Päästjate saabudes lahtise leegiga põlenud kaarhall hävis tules. Silikaattellistest hoone põrandas oli hommikul veel tulepesasid, kuid hoone muutus varisemisohtlikuks, mistõttu oli selle kustutamine raskendatud. 

Häirekeskusele teatati pühapäeva õhtul kell 20.43, et Pühalepa vallas Palukülas põleb mahajäetud rebasefarmi hoovis olev kaarhall mõõtmetega 20x40 m. Esialgse info kohaselt inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Päästjate saabudes põles hoone juba lahtise leegiga ning seetõttu keskenduti teiste läheduses olevate hoonete kaitsmisele.

Hoolimata kaitsvast taktikast süttis lisaks kaarhallile ka kõrval asunud silikaattellistest hoone teine korrus.

Sündmuskohal töötasid Käina ja Kärdla komandode kutselised päästjad ning lisaks Emmaste ja Kõrgessaare vabatahtlikud päästjad.

Põlema süttinud endise rebasefarmi hoone kustutati täna kell 14.01. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles