Laupäeval kadunuks jäänud kalamehe otsingud pole tulemust toonud

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamees. Illustreeriv foto.
Kalamees. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu

21. veebruaril kell 20.42 anti häirekeskusele teada, et Pärnu lahel Reiu kandis jäi kadunuduks 62-aastane kalastaja, kelle otsingud pole tänaseni tulemust andnud.

Laupäeval ja pühapäeval toimunud otsingud tulemusi ei andnud, kinnitas Lääne prefektuur. Täna läks patrull saaniga uuesti meest otsima.

Teataja andmetel oli mees läinud jääle mootorsaaniga, millel oli järelhaagis ja teadaolevalt ei kasutanud kalastaja eririietust. Sündmusele reageerisid Pärnu politseijaoskonna merepäästepatrull ja politsei- ja piirivalveameti lennusalga kopter.

Sündmuskohale jõudnud politseiametnikud leidsid kaldalt kadunud mehe sõiduauto koos treileriga. Politseiametnike sõnul olid jääolud kadumise piirkonnas väga halvad. Sama kinnitasid ka vaatlust teinud kopterimeeskonna liikmed.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul tuleb ka professionaalsetel kalameestel tõsiselt kaaluda jääle minekut.

Viimasel kuul on Pärnu lahel kalamehed politsei abi vajanud kolmel korral. Viimane juhtum oli sellel nädalal, kui Valgeranna piirkonnas vajusid ATV-ga läbi Läti vabariigist kalastama tulnud neli meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles