Postimees vahendab iseseisvuspäeva sündmusi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp Pika Hermanni tornis.
Eesti lipp Pika Hermanni tornis. Foto: Toomas Huik

Postimees vahendab Eesti iseseisvuspäeva sündmusi nii otsepildis, videona, fotogaleriidena, kui ka tekstina varahommikust kuni viimaste sündmuste lõpuni.

Postimees vahendab lugejatele järgmisi sündmusi:

Kell 7.20 algab iseseisvuspäeva tähistamine lipuheiskamisega Narva Hermanni linnuse hoovis. Päikesetõus jõuab Tallinnasse ligi veerand tundi hiljem ja Toompeal algab lipuheiskamise tseremoonia Pika Hermanni torni kell 7.34. Riigikogu esimees Eiki Nestor peab Toompeal lipuheiskamistseremoonial kõne.

Kell 9.30 asetab Vahipataljon asetab pärja Tallinnas Vabadussamba jalamile.

Kell 10.30 algab Narva Aleksandri kirikus jumalateenistus.

Kell 12 algab Narvas Peetri platsil kaitseväe paraad. Postimees vahendab paraadi koostöös rahvusringhäälinguga otsepildis. Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras peab paraadil kõne.

Kell 18 algab Jõhvi kontserdimajas iseseisvuspäeva kontsert ning president Toomas Hendrik Ilves peab samas iseseisvuspäeva kõne. Postimees vahendab neid sündmusi koostöös rahvusringhäälinguga otsepildis.

Samuti vahendab Postimees kohapealt presidendi vastuvõtu meeleolusid ning teeb külalistega videointervjuusid.

Kell 19 algab Postimehe otseülekanne presidendi vastuvõtu fotoseina juurest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles