Kallased on vaid üks tosinast paarist, kes avavalsi ära tantsivad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidu on juba paar tundi käinud ja ballisaali uksed avatakse. Endine Euroopa Komisjoni transpordivolinik Siim Kallas räägib Postimehele hetke enne avavalssi, mida ta arvab peost.

Presidendi vastuvõtul, Jõhvi kontserdisaalis, on vähe ruumi. Hea, kui laua taha seismagi mahud. Siim Kallase laua taga käib arutelu. See ei ole just tavaline peojutt. Endise Euroopa Komisjoni asepresidendi sõnul räägivad nad Tallinna Tehnikaülikooli rektori valimistest. Vestluse kokkuvõte: rektor valitakse.

Kristi Kallas kibeleb juba tantsusaali. Ta ütles Postimehele (vaata videot), et tema abikaasa oskab tantsida küll, aga vaid partneriga. Ja lippavadki avavalsile, kus peale nende tantsib vaid umbes tosin paari. Ükski neist ei ole presidendipaar.

Taavi Rõivas on end samal ajal aga vestlema unustanud. Küsin, miks nad Luisa Värgiga avavalsi maha magasid. «Juba oli või?» imestab peaminister. «Oih. Kohe läheme!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles