Mehel lasub süüdistus oma elukaaslase surmamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad.
Käerauad. Foto: SCANPIX

Viru ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla oma elukaaslase tapmises süüdistatava mehe, kelle kohtuprotsess algab tuleva aasta talvel.

Eeluurimisandmetel toimus veretöö tunamullu 9. mail Kohtla-Järvel asuvas korteris, kus 1974. aastal sündinud Andres läks napsutamise käigus tülli oma 1986. aastal sündinud elukaaslasega ning peksis noore naise jõhkralt läbi. Naine suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Politsei ja kohus jõudsid Andrese vahistamiseni mullu detsembri keskel. Uurimisel selgus, et ka tapmisele eelnenud viiel päeval oli mees oma elukaaslast korduvalt peksnud. Ühtlasi vägivallatses mees mullu oktoobris oma ema kalla, tekitades naisele füüsilist valu.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Andres süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja tapmises, mis võib talle süüdimõistmisel tuua kuni 15-aastase vangistuse. Menetluspooled leppisid täna Viru maakohtus kokku, et kohus hakkab süüasja arutama järgmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles