«C-Komando» täna: tillukesest maakoolist on kolme aastaga lahkunud 17 töötajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarepeedi kool.
Saarepeedi kool. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 22.30 avab uue hooaja Kanal 2 probleemsaade «C-Komando». Avasaates aitab meeskond lahendada vaidlust Saarepeedi kooli endise keemiaõpetaja Evelini ja koolidirektori vahel.

Evelin pöördus saate poole, kuna arvas et juba pikemat aega kestnud tööandja kiusu ei ole tal võimalik oma jõududega peatada. Evelini tööandjaks oli Viljandi maakonnas asuva Saarepeedi kooli, kus õpib ligi 60 õpilast, direktor Aivo Maalmeister. Koos Eveliniga on viimase kolme aasta jooksul lahkumisavalduse esitanud lausa 17 töötajat ehk kolmandik tööjõust. Direktor ise hindab kooli  tööõhkkonda täiesti normaalseks.

«Kui on lahkunud niisugune hulk töötajaid ja  nii öelda selliste ebanormaalsete suhete tõttu administratsiooniga, siis vald peaks olema juba ammu tagajalgadel,» on meeskonna jurist Vambola Olli imestunud, et probleemil on lastud kasvada sellistesse mõõtmetesse.

Probleemiga lähemat tutvust tehes jõudis saate meeskonnani informatsioon, et ka direktori rakendatavad kasvatusmeetodid ei ole just kõige eetilisemad.

Mis siis ikkagi selles pisikeses maakoolis toimub ja miks keegi midagi ette võtnud ei ole, selgub «C-Komandos» täna kell 22.30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles