Rõivas riigireformi ettepanekutest: paljud neist tuleb igal juhul ellu viia

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: Sander Ilvest

Peaminister Taavi Rõivase sõnul on ettevõtjate ja ametiühingute avalduses välja pakutud riigireformi kavas palju punkte, mis tuleb igal juhul ellu viia. 

«Kui sedavõrd suure esindatusega organisatsioonid oma ettepanekuid teevad, tuleb neid tõsiselt võtta,» ütles Rõivas ettepanekut kommenteerides.

«Need kuus punkti, mis on loetletud, nende hulgas on palju seda, mis igal juhul tuleb ellu viia,» lausus peaminister. Samas ei tahtnud ta ükshaaval punkte kommenteerida enne, kui läbirääkimised uue koalitsiooni moodustamiseks läbi. «Enne kui valitsuskõnelused algavad, ei saa ma loomulikult välja öelda, millised punktid on tulevasele valitsusliidule vastuvõetavad ja millised mitte, see oleks väga tugevalt ennatlik. Kaalumist väärivad nad kindlasti, eks see selgub töö käigus, millised ja millisel kujul on tehtavad.»

«Iseenesest mina leidsin mitu asja, millega tasub minu hinnangul edasi tegeleda küll,» lisas Rõivas.

Eesti tööandjate keskliit ja kaubandus-tööstuskoda koos ametiühingutega tegid täna ühispöördumise, milles märkisid, et järgmisel valitsemisperioodil on tähtsaim väljakutse riigi toimimise märkimisväärne tõhustamine ja kaasajastamine. Ühtlasi käisid nad välja kuus tähtsat riigireformi peatükki.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles