Jaak Joala laulude kontserdile tuleb lisa

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljannad Lea Liitmaa (vasakult), Gerli Padar ja Birgit Õigemeel suvisel Jaak Joala laulude kontserdil.
Lauljannad Lea Liitmaa (vasakult), Gerli Padar ja Birgit Õigemeel suvisel Jaak Joala laulude kontserdil. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

6. juulil Tallinna lauluväljakul kõlanud Jaak Joala laulude kontsert saab oktoobris järje, kui Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Tallinnas kuuleb täiendatud kava. Solistideks on Gerli Padar, Mikk Saar, Lea Liitmaa, Riho Sibul, Chalice, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Birgit Õigemeel ja Dave Benton, kes esinesid ka suvekontserdil. Taustavokaali laulavad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Rolf Roosalu ja Raimondo Laikre.


Uue esinejana astub lavale Siiri Sisask, kes ütles, et talle meeldib eriti Jaak Joala hilisem, Radari aeg. «Valisin ka oma repertuaari lood, mis on jäänud mind kummitama juba lapsepõlvest. Eriti hea meel on mul laulda lugu «Kui mind kutsud sa», mis on üks minu suuremaid lemmikuid,» tunnistas Sisask.


Joala lugudele uued seaded teinud Tõnis Kõrvits töötab praegu nende Joala laulude kallal, mis sügisel kontserdi repertuaari lisanduvad.


Saateansamblisse kuuluvad Ivo Vanem (klahvpillid), Toomas Vanem (kitarr), Jürmo Eespere (klaver), Ain Varts (kitarr), Kalle Tetsmann (bass), Roland Puussepp (trummid), Jaan Karp (percussion), Siim Aimla (saksofon), Jaak Oserov (trompet) ning 12-liikmeline keelpilliorkester kontsertmeister Villem Peäske juhtimisel. Orkestri dirigent on Tõnis Kõrvits.


Lauluväljaku kontserdil esitatud lugudest on saanud raadiojaamades mängitud hitid. Näiteks on kuulajad hästi vastu võtnud Joala kunagise suurhiti «Saatanlik naine» Tanel Padari & The Suni esituses ning Gerli Padari uusversiooni loost «Kuulsuse ahelad».


Kontserdid toimuvad 22. oktoobril kell 20 Pärnu kontserdimajas, 23. oktoobril kell 20 Jõhvi kontserdimajas, 25. oktoobril kell 18 Tartu Vanemuise kontserdimajas ja 26. oktoobril kell 18 Tallinna linnahallis. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles