Ruussaar: Juske tegemised mõjuvad piinlikult

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Ruussaar
Ainar Ruussaar Foto: Liis Treimann

Ajakirjanik Ainar Ruussaar kritiseeris Kuku raadio saates «Keskpäevatund» Sotsiaaldemokraatliku erakonna poolt Tallinna linnavolikogu aseesimehe kandidaadiks esitatud Jaak Jusket.

«Mina pean tunnistama, et mul on noore poliitikasse suundunud mehe Jaak Juske tegemisi viimase pooleteise aasta jooksul olnud täitsa piinlik jälgida,» ütles Ruussaar.

«Need viimased intervjuud, mis Tallinna sotside seas uuele positsioonile kerkinud Juske telekanalitele jagas, neid oli ikka piinlik vaadata,» lisas Ruussaar ja selgitas, et teda häirib, et Juske serveerib Tallinna suurte meediakulude samal tasemel hoidmist sotsiaaldemokraatide võiduna, ehkki tegelikult lubas partei neid sel aastal hoopis vähendada.

«Miks ma ei ole kuulnud Juske suust ühtegi sõna nende väärtuste kohta, mille eest nad (sotsiaaldemokraadid – toim.) pealinnas võitlevad?» lõpetas Ruussaar retoorilise küsimusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles