Anvar Samost: sotsidest ei sõltu peaaegu midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost
Anvar Samost Foto: Peeter Langovits

Tänases Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» ütles saatejuht Anvar Samost, et tema hinnangul ei sõltu Tallinna linnavalitsuses koalitsioonis olevatest sotsidest peaaegu midagi.

Samosti hinnangul oli selle parimaks näiteks, kuidas Keskerakond käitus sotside palvega näidata neile põhjalikumalt lahtikirjutatud linnaeelarvet.

«Kas ta oli paika panemine – vaevalt küll. See oligi tavaline menetluskord,» hindas Samost. «Kas sotsid tõesti näevad, et teie tegutsemisel on mingi reaalne tulemus peale selle, et maine saab kahjustada?»

Sotside liikme Barbi Pilvre sõnul olid keskerakondlastest volikogu liikmed samasuguses olukorras sotsidega ja infosulg ei puudutanud ainult sotse.

«Tuletaks meelde, et jõuvahekord on selline ja ressursid on erinevad,» nentis Pilvre.

Tema sõnul peetakse sotside teeneks, et lasteaiad saavad juurde kaks, koolid 10 ja Vene muuseum 1,5 miljonit.

«Ka see, et esitatakse uus ja täpsustatud eelarve,» toonitas Pilvre. «Varem opositsioonis olnud kinnitavad, et sotsid on aasta jooksul saanud teha rohkem ära teha, kui opositsioonis olles.»

Samost tahtis aga teada, kas Pilvre tõesti arvab, et kui jaanuaris esitatavad eelarves on asju, mis opositsioonile või mõnele koalitsiooni liikmele ei meeldi, et neid hakatakse eelarvest välja võtma.

«Ma kahtlen selles sügavalt,» sõnas Samost.

«Küllap see nii on,» lisas Pilvre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles