Saaremaal põles katuseroogu täis maja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Saaremaal puhkes eile pärastlõunas põlema katuseroogu töödelnud hoone, päästjad suutsid neli tundi kestnud kustutustöödega hoida ära kõrvalasuva maja ja metsa süttimist.

Häirekeskusele teatati tulekahjust Saare maakonnas Kärla vallas Kõrkküla külas eile kella 14.46 ajal. Päästjate saabudes põles lahtise leegiga endine laudahoone, kus töödeldi katuseroogu.

Kui päästjad kohale jõudsid, põles OÜ-le Tansar EF kuuluv hoone lausleegiga, hoone kõrval oli süttinud kulu ja tuli levis edasi metsa alla, kirjutab Saarte Hääl.

«Metsatuka taga oli elumaja, mis jäi tulejoonest umbes 70 meetri kaugusele,» ütles Kuressaare operatiivkorrapidaja Rando Lindmäe. Tule levik eluhoonele suudeti ära hoida.

Millest tulekahju alguse sai, Lindmäe eile veel öelda ei osanud. Saarte Häälele räägiti aga, et tulekahju võis lahti pääseda läheduses tehtud lõkkest.

«Kui meie kohale jõudsime, oli vool välja lülitunud. Kannatanuid ei olnud. Üks naisterahvas jõudis veel oma isiklikud asjad hoonest välja tuua,» rääkis operatiivkorrapidaja.

Kustutustööd lõpetati kell 18.42.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles