Darja Saar: uue telekanali mõte on edastada kohalikule kogukonnale edulugusid siinsetest inimestest

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Saar
Darja Saar Foto: Kristina Eapost

Eesti Rahvusringhäälingus loodava venekeelse telekanali värske peatoimetaja Darja Saar rääkis «Aktuaalse kaamera» stuudios, et uue telekanali mõte saab olema kohalikule kogukonnale siinsete inimeste edulugude edastamine.

«Selle kanali mõte on eelkõige edastada tavalistele inimestele edulugusid ja lihtsalt lugusid tavalistest inimestest, kes on jõudnud ennast teostada Eestis erinevates valdkondades ja on saavutanud edu kas siin Eestis või rahvusvaheliselt," vahendab ERR Uudised Saare sõnu.

Peatoimetaja sõnul püüavad nad auditooriumini jõuda lugude ja saadetega, kus kohalikud venekeelsed inimesed räägivad teistele venekeelsetele inimestele, milline on näiteks mood siin Eestis.

Saare arvates on uue ERR-i telekanali trump Venemaa telekanalite ees kodupubliku jaoks siinsed inimesed.

Ta märkis, et ta on piisavalt teadlik venekeelse elanikkonna vajadustest ning arvab, et oma inimeste kaasamine telekanali sisu loome- ja tootmisprotsessi aitab kõige paremini kaasata kohalikku televaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles