Hannes Hanso valimisreklaam jõudis alles nüüd kohale

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Hanso tandemhüpe
Hannes Hanso tandemhüpe Foto: Antti Kopliste

Riigikogusse pääsenud Hannes Hanso saatis ka nendeks valimisteks traditsiooniliselt reklaamiks postkaarte, mille ta postitas Omaanist. Osa postkaartidest jõudis Eestisse aga alles neil päevil. 

Hanso postitas oma sõnul 23. jaanuaril Omaanis 878 postkaarti, millest osa kandis Kuressaare postitemplit kuupäevaga 12. märts, kirjutab Saarte Hääl.

2011. aasta riigikogu valimiste ajal saatis Hannes Hanso postkaarte Jeemenist, kuid ka need ei jõudnud õigeks ajaks kohale, olles teel kuid. Kuna Hansol jäid tookord mandaadi saamiseks puudu vaid mõned hääled, siis arvas ta tookord, et tema valimisvõit jäi kaartide hilinemise taha.

Postkaarte saatis ka ta viimaste kohalike omavalitsuste valimiste ajal. Toona Iraanist ja taas ei jõudnud kaardid õigeks ajaks.

«Araabia postiteenuseid ei maksa eriti usaldada,» nentis Hanso. «Aga ma arvan, et sellest kaardisaatmisest hakkab kujunema kena traditsioon,» lisas ta.

Siiski on Saarte Hääleni jõudnud info, et osa kaarte potsatas postkastidesse ka õigeks ajaks. «Ja kohe sai ta mu naise hääle ka,» ütles lehele üks härrasmees, kelle abikaasa oli kandidaadilt postkaardi saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles