«C-Komando» täna: naine tekitas mehele 80 000-eurose võla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"C-Komando" täna.
"C-Komando" täna. Foto: Kanal 2

Raul oli lihtne aknapaigaldaja, kel puudus igasugune ambitsioon saada ärimeheks. Halbade mängude tõttu on aga täna tema nimel firma, millele on esitatud võlanõudeid üle 80 000 euro.

Rauli lugu algas 2007. aastal, kui mees kolis kokku oma toonase elukaaslase Anneliga. Naine tegutses ettevõtjana logistika ja transpordi alal. Paar aastat hiljem tekkisid Annelil oma firmaga rahalised raskused. Ta palus elukaaslasel Raulil teha talle mehe nime alt uus firma, et Anneli saaks äri edasi ajada. Raul küll puikles algul vastu, kuid nõustus lõpuks, sest usaldas oma armastatut.

Tänaseks on Raul ja Anneli lahku läinud, kuid samas on Raul endiselt kõnealuse firma juriidiline omanik. Tema nimele tehtud firma on tänaseks võlgu aga ligi 80 000 eurot. Mehe varad on arestitud, pangakontod suletud ja edasi tegelevad juhtumiga kohtutäiturid. Lootusetuna tundunud olukorras otsustas Raul pöörduda «C-Komando» poole.

«Minu ainuke viga oli see, et ma usaldasin oma elukaaslast. Et ma ise ei kontrollinud oma firmat,» ütles Raul. Ühel hetkel googeldas Raul oma naist. «Lõin internetti sisse, tuligi välja, et tal on uus firma tehtud uue elukaaslase peale,» oli Raul šokeeritud.

«C-Komando» asus asja uurima – vaata saadet Kanal 2s täna kell 22.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles