Purjus peaga traktorit juhtinud noormehele määrati šokiarest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei mõõtmas alkoholijoovet.
Politsei mõõtmas alkoholijoovet. Foto: Peeter Langovits

Pühapäeval pidasid politseinikud Lääne-Virumaal Rakke vallas kinni ratastraktori, mille roolis oli alkoholijoobes ja juhiloata noormees, ja eile määras kohus talle viis päeva aresti.

12. septembri pärastlõunal kontrollisid politseinikud Rakke vallas Olju-Salla maanteel liikuvat traktorit. Kontrolli käigus selgus, et traktorit juhtis alkoholijoobes 18-aastane noormees, kellel puudus ka mootorsõiduki juhtimisõigus.

Noormees tunnistas, et teenib kartulivõtuga raha. Seekord oli ta abis vanaema juures ja kartulivõtu lõpetamist tähistas õllejoomisega.

Esmaspäeval toimus Rakvere kohtumajas kohtuistung, kus politsei kohtuväline menetleja taotles noormehele aresti. Liiklusrikkuja lubadused ennast parandada ja trahv ära maksta, ei avaldanud kohtunikule mõju.

Seega peab alles koolis käiv noormees viis päeva õpiajast veetma arestikambris.

«Selleks, et ära hoida raskete tagajärgedega liiklusõnnetusi, teeb politsei igapäevaselt tööd joobes juhtide kõrvaldamiseks liiklusest,» ütles Rakvere patrullteenistuse vanem Margo Kukk. «Politsei suhtub karmilt kõikidesse roolijoodikutesse ja üha enam taotletakse  kohtult sellistele rikkujatele karistuseks aresti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles