Edgar Savisaar pole paranemise märke ilmutanud

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar viibib Tartu Ülikooli kliinikumi intensiivravi osakonnas. Teda käisid möödunud nädala neljapäeval vaatamas poeg Erki Savisaar, Keskerakonna peasekretär Priit Toobal, Tartu Ülikooli kliinikumi
juhatuse liige, ülemarst Margus Ulst ja perekonnasõber Raimond Kaljulaid.
Edgar Savisaar viibib Tartu Ülikooli kliinikumi intensiivravi osakonnas. Teda käisid möödunud nädala neljapäeval vaatamas poeg Erki Savisaar, Keskerakonna peasekretär Priit Toobal, Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse liige, ülemarst Margus Ulst ja perekonnasõber Raimond Kaljulaid. Foto: Kristjan Teedema

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles pühapäeva lõunal pärast kohtumist arstidega, et Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare seisund on jätkuvalt kriitiline ja muutusi pole öö jooksul toimunud.

«Ta on jätkuvalt kriitilises seisus intensiivis,» lisas Toobal. «Arstid ei tee prognoose, nad töötavad tund-tunnilt ja hoiavad tund-tunnilt asja kontrolli all,» lisas ta.

Toobal kinnitas, et erakonna-siseselt mingit peata olekut ei ole.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on Tartu Ülikooli kliinikumis intensiivravi osakonnas kriitilises seisundis raske infektsioonhaiguse tõttu. Teda hoitakse kunstlikus koomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles