Hispaanias hukkus õnnetul kombel Eestist pärit kaheaastane laps

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaanias hukkus selle nädala alguses õnnetul kombel Eestist pärit kaheaastane laps, kellele kukkus pähe kahe meetri kõrgune raamaturiiul.

Traagiline õnnetus leidis aset Valencia regioonis Dénia linna lähedal perekonna renditud elupaigas Les Marinese turismitsoonis esmaspäeva lõuna ajal, vahendas Hispaania uudisteportaal Diariosur.

Vanemad viisid kohe pärast intsidenti oma lapse, kes oleks saanud juulis kolmeaastaseks, Dénia haigla erakorralisse meditsiini osakonda. Tervisetöötajate pingutustest hoolimata ei suudetud päästa väikelapse elu.

Kohalikud uurijad on andnud Hispaania uudisteagentuurile EFE teada, et juhtumiga seoses ei ole kedagi vahistatud, sest suure tõenäosusega juhtus õnnetus vanemate ettevaatamatuse tõttu, vahendas Hispaania uudisteportaal El Mundo.

Politseiallikate kohaselt on lapse vanemad avaldanud soovi naasta koju Tallinna, kus nad elavad, pärast seda, kui politsei on täpsustanud juhtunu üksikasjad.

 

Copy
Tagasi üles