True American ehk klassikaline grillburger

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikaline grillburger
Klassikaline grillburger Foto: toit ja trend

4 pidulist

400 g veisehakkliha
1 peeneks hakitud sibul
3 purustatud küüslauguküünt
2 sl suitsumaitselist grillkastet
1 sl Worcestershire’i kastet
1/3 dl hakitud lehtpeterselli
4 viilu Cheddari juustu
hamburgerisaiu
tomativiile, salatilehti, marineeritud kurki, teravat ketšupit (soovi korral majoneesi)

Sega kokku hakkliha, sibul, küüslauk, kastmed ja lehtpetersell. Maitsesta segu soola-pipraga ning vormi u 2 cm paksused pätsikesed. Aseta 30 minutiks toidukile alla külmikusse. Seejärel grilli kotlet ahjus või sütel (võid ka praadida). Pane peale juustuviil ja kuumuta veel minutike, kuni juust on sulanud. Kuumuta, rösti või grilli ka burgerisaia poolikud. Tõsta ühele saiapoolele tomatit, salatit, kotlet, ketšupit ja kurki. Pane teine pool katteks peale ja serveeri kohe.

Šokolaadi-juustukoogi mekiga piimakokteil

500 ml piima
6 sl šokolaadijäätist
2 sl toorjuustu

Mikserda toorjuust ja 250 ml piima ühtlaseks, lisa ülejäänud ained ning vahusta siidjaks. Soovi korral lisa jääd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles