4 paaris pidulist
1 kg veisehakkliha
(soovi korral võta 700 g liha, 1 hakitud väike suvikõrvits ja 1 dl hakitud röstpaprikat, 2 tl hakitud punet ja 1 sl tomatipastat)
1 hakitud suurem sibul
½ tl tšillihelbeid või 1/3 tl tšillipubrit või 1 hakitud tšillikaun (seemned eemaldatud)
1 muna
(soovi korral 1 dl külmutatud maisi)
1,5 dl riivitud röstsaia
1 tl Dijoni sinepit (kui kasutad vaid liha)
näpuotsatäis jahvatatud muskaati (vaid liha puhul)
õliga määritud ja grillitud suvikõrvitsaviile
3 sl riivitud Parmesani vm tugevamaitselist kõva juustu (vaid liha puhul)
väikseid ciabattasaiu
rukolat, kirsstomateid, majoneesi, röstitud paprikaviile
hummust (mikserda 1 purk loputatud ja nõrutatud kikerherneid + 2 purustatud küüslauguküünt + 3 sl sidrunimahla + 3–4 mündilehte + 100 g seesamisemneid + paras ports oliiviõli, et moodustuks määritav pasta) ja purustatud küüslauguga segatud majoneesi
Või valmista peotäiest basiilikust (1 küüslauguküünest), 1 dl India pähklitest ja 1dl seedermänniseemnetest õliga maitsev pesto