Sajupiirkondades on teedel libeduse oht

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörtsine hommik Tallinnas.
Lörtsine hommik Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Lume- ja lörtsisajus on teedel nähtavus piiratud ning samuti on oht libeduse tekkeks. 

Varahommikul on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt head. Paiguti võib liiklust häirida tugev kagutuul.

Piirkonniti sajab vihma ja lörtsi, sisemaal sekka ka lund. Lume- ja lörtsisajus on nähtavus kohati piiratud. Sajupiirkonnas on teedel oht libeduse tekkeks.

Liikluspiirangud

Tänasest muudetakse oluliselt liikluskorraldust Tallinna ringteel ehitatavas Kurna liiklussõlmes (km 14,4-15,4). Liiklusele suletakse Kiili ristmikult (km 15,3) suund Kangru poole ja ristmikul korraldavad liiklust reguleerijad. Hansaplanti ja Kangrusse ümbersõit sõiduautodele toimub uue liiklussõlme rampide kaudu, veoautodele Luige liiklussõlme kaudu. Lisaks ehitatakse ringteele Kurna liiklussõlme ajutine ringristmik.

Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Kloogaranna - Paldiski remondilõigul (km 37-47) tehakse tänasest kuni 30. maini freesimistöid. Tööde tsoonis reguleeritakse tööpäeviti liiklust fooridega, ooteaeg ca 5 min ja läbisõidu laiuseks 4,5 m. Soovituslik ümbersõit on tähistatud Niitvälja–Padise–Madise kaudu.

Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel Kiiul (km 37,7-38) toimub tänasest kuni 2. aprillini teeremondiaegse ümberpõike ehitus. Tallinna suunal on vajadusel teine sõidurada suletud ja kiirust piiratud 50 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles