Telliskive vedanud roolijoodik sõitis Järvamaal kraavi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal sõitis eile õhtul kraavi joobes rooli istunud mees, auto järel olnud haagises veetud tellised paiskusid metsa äärde laiali. 

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 17.30 paiku Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 98. kilomeetril ehk Roosna-Alliku vallas Viisu külas. Paide poolt tulnud 62-aastane Indrek kaotas umbes kilomeeter Mäost Rakvere poole enda juhitud UAZ-i üle kontrolli.

Auto vajus esmalt paremale poole teelt välja, siis üle vastassuunavööndi kraavi ning jäi sinna pidama külje peal. Masina järel olnud haagis lendas veel mitu meetrit edasi, haagises olnud kasutatud silikaattellised paiskusid metsa äärde laiali. 

Politseinikud kontrollisid Indreku võimalikku joovet ning selgus, et mees oli enne rooli istumist alkoholi tarvitanud. Seda lausa nii palju, et tema suhtes alustatakse kriminaalmenetlust. Indreku välja hingatavas õhus oli alkoholi rohkem kui 1,5 promilli. 

UAZ-i juhtinud Indrek sai vigastada ning meedikud viisid mehe Järvamaa haiglasse. Ühtegi teist inimest õnnetuse ajal autos ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles