Smugeldajad üritasid tuua üle Narva jõe kaheksa kasti sigarette

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalvurid tabasid täna öösel Narvas kolm meest, kes üritasid toimetada pimeduse varjus üle Narva jõe Eestisse kaheksa kasti salasigarette.
Piirivalvurid tabasid täna öösel Narvas kolm meest, kes üritasid toimetada pimeduse varjus üle Narva jõe Eestisse kaheksa kasti salasigarette. Foto: Ida prefektuur

Piirivalvurid tabasid täna öösel Narvas kolm meest, kes üritasid toimetada pimeduse varjus üle Narva jõe Eestisse kaheksa kasti salasigarette.

Narva kordoni piirivalvurid märkasid täna öösel piirijõe ääres kahtlast tegevust. Info kontrollimisel selgus, et tegemist on meestega, kes üritasid Venemaalt Eestisse toimetada 51 000 Vene Föderatsiooni maksumärkidega salasigaretti, teatas Ida prefektuur.

Piirivalvurid pidasid kinni 40-aastase Vladimiri, 30-aastase Dmitri ja 24-aastase Nikita ning toimetasid nad koos kaheksa kasti sigarettidega Narva kordonisse.

Ida prefektuuri piirivalvebüroo juhi Indrek Püvi sõnul on piirivalvuritel piisavalt oskusi ja teadmisi selleks, et smugeldajate tegevust varakult märgata ning tõkestada.

«Kahjuks on aga jätkuvalt inimesi, kes üritavad leida võimalusi, kuidas erinevat salakaupa üle riigipiiri toimetada,» ütles Püvi.

Piirivalve alustas sündmuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles